BORSA DE TREBALL

ENVIIN LES SEVES DADES I L’INCLOUREM A LA NOSTRA BORSA DE TREBALL

El Gremi disposa de borsa de treball pròpia, si esteu buscant feina ompliu el següent formulari i adjunteu el vostre curriculum en format PDF

Nom i cognoms (requerit)

E-mail (requerit)

Telèfon (requerit)

Adjuntar PDF

NECESSITA PERSONAL QUALIFICAT?

Ompli el següent formulari o truqui’ns al 93 481 31 61 i l’informarem personalment

Nom i cognoms (requerit)

Empresa (requerit)

E-mail (requerit)

Telèfon (requerit)

Subjecte

Consulta

CONVENI AMB PAGEGROUP

Actualment el Gremi ha signat un conveni amb PageGroup, la consultora líder a nivell internacional en selecció de comandaments qualificats, intermitjos i directius amb caràcter temporal i indefinit.

Per a més informació contactar al telèfon 933 900 610 (Sr. Domènec Gilabert.)

diptic-MichaelPage-1

Conforme a la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades facilitades per vostè mitjançant aquest formulari (o mitjançant el seu currículum vitae) seran incorporades i/o actualitzades en els fitxers del GREMI DE LA INDÚSTRIA I LA COMUNICACIÓ GRÀFICA DE CATALUNYA i degudament inscrites en el Registre de l’Agència de Protecció de Dades, dels quals és responsable el GREMI DE LA INDÚSTRIA I LA COMUNICACIÓ GRÀFICA DE CATALUNYA, amb CIF/NIF G-08487818. La finalitat d’aquesta recollida de dades serà la de gestionar el procés de selecció de personal actual o futur. Vostè dóna, com a titular de les dades, el seu consentiment i autorització per a la inclusió de les mateixes en el fitxer anteriorment detallat. Així mateix, vostè ens autoritza a posar aquest formulari (o currículum) a la disposició de les diferents empreses que componen el nostre grup empresarial. En qualsevol cas, podrà exercitar gratuïtament els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit acompanyat de còpia del seu DNI a l’adreça Gran Via de les Corts Catalans, 645, 6a Planta 08010 Barcelona, o a través del correu gremi@gremi.net.